In sfarsit nefumator – Allen Carr

1
345

O carte pe care o recomand din suflet atat celor care vor sa se lase de fumat cat si nefumatorilor care au rude sau prieteni carora le este greu sa se lase de fumat. Cartea face minuni!

Daca vreti sa o comandati dati un click pe imaginea cartii!

In sfarsit nefumator
In sfarsit nefumator

In sfarsit, metoda miraculoasa pe care o asteptau toti fumatorii.

Nu vei avea simptome chinuitoare de abstinenta. Nu trebuie sa ai o vointa puternica. Nu esti supus(a) unui tratament de soc. Nu ai nevoie de vreun substitut sau adjuvant. Nici macar n-ai sa te ingrasi.

E usor si placut sa te lasi de fumat cu metoda Allen Carr. Peste 90% sanse de succes.

Daca esti fumator/fumatoare si ai cumparat cartea pentru tine, singurul lucru pe care trebuie sa-l faci e s-o citesti. Si ti se recomanda sa fumezi in timpul lecturii! Daca esti nefumator/nefumatoare si ai cumparat cartea pentru cineva drag tie, nu trebuie decat sa-l convingi s-o citeasca. Daca nu-l poti convinge, citeste-o tu, pentru ca ultimul capitol te invata cum sa transmiti mesajul cartii celor din jur. Si – mai important decat orice – cum sa-ti impiedici copiii sa se apuce de fumat.

 

In sfarsit nefumator - Audiobook
In sfarsit nefumator - Audiobook

In sfarsit, nefumator – Metoda usoara a lui Allen Carr are peste 90% sanse de succes. Ea se bazeaza pe experienta proprie a autorului, care dupa o lunga „cariera” de mare fumator a trecut brusc de la 100 de tigari pe zi la zero. Consecinta a fost cartea de fata, cu traduceri in mai toate limbile globului si multe milioane de exemplare vandute, si clinicile Allen Carr” din intreaga lume, celebre pentru faptul ca iti ramburseaza banii daca nu reusesc sa te vindece de fumat.

Cartea este disponibila si ca audiobook pentru cei care nu au timp sa citeasca formatul fizic. Click: In sfarsit, nefumator – Audiobook

1 COMENTARIU

  1. Fumam un pachet pe zi.Poate pentru unii e putin,pentru altii mult , dar cu ajutorul acestei carti m-am lasat de fumat. Dupa parerea mea m-am lasat de fumat,incercati si voi,nu aveti nimic de pierdut.

LĂSAȚI UN MESAJ